0 gerecht(en) - €0,00

Shoarma & Pizzeria Orthen

De Orthen is een bekend restaurant binnen Den Bosch. Maar de naam Orthen komt veel vaker voor in Den Bosch. Het is namelijk ook een fort. Dit fort staat in de verdedigingswijk Orthen. In 1593 is besloten de verdedigingswijk te gaan versterken met een fort. Pas na het beleg van Den Bosch rond 1630 werd het fort echt gebouwd. Tegenwoordig wordt het fort in opdracht van de Raad van State geheel vernieuwd. Als je toch in de buurt van Orthen bent, kun je hier mooi een kijkje gaan nemen. Indien je dit niet bent, kun je gewoon lekker shoarma thuis laten bezorgen door de Orthen.

Shoarma is altijd lekker!

Of het nu vier uur ´s middags is, of dat het 1 uur ´s nachts is. Je hebt altijd wel een beetje ruimte over voor een lekker bakje shoarma, niet waar? Je kunt de shoarma op verschillende manier krijgen. Losse shoarma, op een pita, op een stokbroodje, in een schotel, via mixed grill en op een pizza. Zo is er altijd wel een vorm waarin jij graag shoarma wilt eten. Voordat wij eet smakelijk gaan zeggen, gaan we nog iets dieper in op het aanbod van Orthen. Ook voor pizza’s, gyros en doner kebab zit je helemaal goed bij de Orthen.

Thuisbezorgen door Orthen

Orthen is niet alleen een restaurant, het bezorgt jouw maaltijden ook gewoon lekker bij je aan de deur. Zo hoef je helemaal de deur niet uit om avond eten te halen.  Je kunt online betalen via iDeal. Maar contant betalen kan ook nog steeds bij de bezorger. Zorg dan wel voor redelijk gepast geld, want de bezorgers hebben niet heel veel wisselgeld op zak in verband met de veiligheid. Eet smakelijk!